Sälj din bil

En bilförsäljning kan var jobbig såväl känslomässigt som att det är en ovan process. Men det finns enklare sätt som du kan välja så att du får ett bra pris och slipper prutande intressenter.

Ovissheten och obehaget vid en bilförsäljning är något som gör att många drar sig i det längsta. Det kan vara krångligt nog att bara ta reda på alla fakta om bilen, som intressenterna kommer fråga. Och den där trotjänaren som bara rullar på blir plötsligt synad i alla sömmar. Det dyker upp repor och bucklor som du inte ens visste fanns. Och hur blir du av med den där fläcken i sätet när du råkade välta ut kaffekoppen? Det är ändå bara början för snart trillar det in intressenter som hittar ännu fler frågor eller fel på din bil. Och när det är klart så börjar näsor rynkas åt priset du satt och en prutning startar.

Hur enkelt som helst

Du kan slippa allt arbete med annonser, fix och trix, uppletande av alla fakta och läggande av tid på alla som svarar på annonsen. I stället kan du göra din bilförsäljning mycket enkel. Ska du köpa en ny bil i samma veva så kan du använda din gamla bil som inbyte. Det är ett sätt att bli av med din bil och samtidigt sänka priset på den nya. Du kan även välja något företag som annonserar med att vi köper din bil i Uppsala och på andra orter. På det viset slipper du hela säljprocessen.