Tanka bilen med el i Helsingborg

Hur många elbilar finns det i Helsingborg? Även om du aldrig har ställt dig den frågan så kan det vara intressant att veta var du laddar din elbil. Om du har en elbil. Och bor i Helsingborg.

När de allra första elbilarna kom så var det inte helt lätt att vara ägare till en sådan nymodighet. Det var långt mellan laddställena och därför var det mer eller mindre så att man inte valde elbil utan att bo på vissa orter. Men idag är det fritt fram att skaffa en elbil var du än bor. Även om du bor i Helsingborg med omnejd. Var hittar du då laddstolpar i Helsingborg? Numera är det nästan en fråga som istället borde formuleras: var hittar du inte laddstolpar när du är i Helsingborg? För de finns överallt, både där du tror och där du inte tror det. Som svampar som sprider sig och växer upp ur jorden där de får fäste. Vilket är till stor glädje för alla ägare av elbilar.

Hemma eller borta

Det som är allra mest smidigt idag är att det inte bara finns laddstolpar på mackar. Idag finns det möjlighet att ladda sin elbil när du handlar, går på bio, arbetar och till och med sover hemma. Vill du så kan du köpa din alldeles egna laddstolpe som du kan installera på din uppfart. Eller så kan du lämna som förslag att din BRF eller hyresvärd ska investera i en dylik laddanordning. Sedan är det bara att tuta och köra.